Próbatesztek

UEFA B (régi)

A kvíz az Magyar Labdarúgó Szövetség Oktatási Központjának régi UEFA B tesztjére segíti a felkészülést. A kérdések nem azonosak a vizsgán szereplő kérdésekkel, de rájuk hasonlítanak, s az MLSZ MOK tematikája szerint épülnek fel az egyes kvízek is.

UEFA B (régi) Read More »

UEFA A

A kvíz az Magyar Labdarúgó Szövetség Oktatási Központjának UEFA A tesztjére segíti a felkészülést. A kérdések nem azonosak a vizsgán szereplő kérdésekkel, de rájuk hasonlítanak, s az MLSZ MOK tematikája szerint épülnek fel az egyes kvízek is.

UEFA A Read More »

UEFA B (új)

A kvíz az Magyar Labdarúgó Szövetség Oktatási Központjának UEFA B tesztjére segíti a felkészülést. A kérdések nem azonosak a vizsgán szereplő kérdésekkel, de rájuk hasonlítanak, s az MLSZ MOK tematikája szerint épülnek fel az egyes kvízek is.

UEFA B (új) Read More »

UEFA C

A kvíz az Magyar Labdarúgó Szövetség Oktatási Központjának UEFA C tesztjére segíti a felkészülést. A kérdések nem azonosak a vizsgán szereplő kérdésekkel, de rájuk hasonlítanak, s az MLSZ MOK tematikája szerint épülnek fel az egyes kvízek is.

UEFA C Read More »

Grassroots Alap

A kvíz az Magyar Labdarúgó Szövetség Oktatási Központjának Grassroots Alap tesztjére segíti a felkészülést. A kérdések nem azonosak a vizsgán szereplő kérdésekkel, de rájuk hasonlítanak, s az MLSZ MOK tematikája szerint épülnek fel az egyes kvízek is.

Grassroots Alap Read More »

Grassroots C

A kvíz az Magyar Labdarúgó Szövetség Oktatási Központjának Grassroots C tesztjére segíti a felkészülést. A kérdések nem azonosak a vizsgán szereplő kérdésekkel, de rájuk hasonlítanak, s az MLSZ MOK tematikája szerint épülnek fel az egyes kvízek is.

Grassroots C Read More »